Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Slow food: cuina de temporada amb productes de l'hort

El moviment Slow Food, nascut amb aquest nom en contraposició al Fast Food, és avui una corrent revolucionària que aposta per l'economia real (gairebé familiar), enfront de l'especulació de l'economia dels mercats financers. Un moviment humanista que parteix d'una cosa tan bàsica com la riquesa productiva i particular de cada lloc, de l'aliment, del gaudi del bon menjar i dels costums i manifestacions culturals que l'acompanyen, davant de l'homologació i la uniformitat que comporta la globalització.

 

En aquest taller cuinarem productes provinents de l'hort en cada estació de l'any, i farem receptes fàcils però imaginatives per treure el màxim profit de cada producte.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Ignasi Martínez
Dilluns 27 de maig
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal