Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Salses, guarnicions i acompanyaments a la cuina

Posar-se a cuinar normalment comença per pensar en un producte i la forma de treure-li el major rendiment. En aquest procés no només cal fixar-se en la forma de coure’l i donar-li sabor sinó en cercar i treballar altres productes que el complementin, en millorin el sabor i ens aportin un plat equilibrat. Parlem de les salses, les guarnicions i altres acompanyaments.

 

En aquest taller treballarem sobre aquests conceptes tot cercant receptes versàtils que us permetin aprofitar al màxim producte de temporada (en especial els vegetals), guardar-les i utilitzar-les en diferents plats.  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dissabte 27 d'abril
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal