Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina criolla i cajún

El sud dels Estats Units és de les zones més interessants del país des del punt de vista de la cuina tradicional però bastant desconegut fora de les seves fronteres. En aquella regió hi han confluït històricament moltes comunitats de tot el món: des d’espanyols, alemanys i francesos, fins els esclaus d’origen africà, sense oblidar les tribus autòctones de la zona. Tots ells han deixat una empremta en la cultura de la regió denominada criolla, similar però diferent a la dels cajuns. Per això no és estrany veure receptes que no s’allunyen tant de la forma de cuinar dels francesos o de la nostra, però amb un toc exòtic i evidentment influït pel producte local.

 

En aquest taller descobrirem les similituds, característiques i bases de les cuines criolla i cajun a partir d’alguns dels seus plats emblemàtics com el gumbo, l’étoufée o el jambalaya, tots ells a aromatitzats per l’essència criolla,  barreja d’espècies també anomenada “la Santa Trinitat”.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Divendres 17 de maig
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal