Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Rondissoni i la cuina francesa

Josep Rondissoni és un dels cuiners més influents de Catalunya, també dels més desconeguts, del Segle XX. Deixeble d’August Escoffier, es va formar en la gran cuina francesa i europea de finals del Segle XIX i va arribar a casa nostra fugint de la Gran Guerra, on va desenvolupar una carrera de professor i escriptor de llibres de cuina només comparable a la d’Ignasi Domènech. Durant gairebé 50 anys va ensenyar cuina a milers de senyores minyones i els seus llibres acabarien en centenars de llars del territori. La seva cuina i els seus receptaris han estat d’una transcendència cabdal per a la cuina catalana moderna.

 

En aquest taller ens endinsarem en la figura de Rondissoni, en l’època que li va tocar viure, i en la cuina catalana del Segle XX a partir de receptes icòniques que ja considerem nostres.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dijous 30 de maig
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal