Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Pasta fresca i casolana: ramen, noodles i més

En aquest taller, tornem al bàsic i necessari per desafiar i entendre els secrets de la pasta fresca i casolana.  Descobrirem com fer i com cuinar aquest ingredient. 
 
Una perspectiva fresca i moderna amb el gran Xef Laurier Ngilimana. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Laurier Ngilimana
Divendres 3 de maig
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te a la llista d'esperaLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal