Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Gaspatxos, batuts vegetals i cremes fredes

Arriba el bon temps i necessitem hidratar-nos amb receptes fresques, lleugeres i cremoses. I a més veurem són ràpides i fàcils de preparar !

 

A partir del gaspatxo més tradicional, aprofitarem les verdures i fruites de temporada com el carbassó, pèsols, poma o els maduixots per fer plats sorprenents, i tot en cru!

 

El món de les cremes i batuts vegetals és igual d’ampli i senzill. No cal fer coccions llargues ni posar massa ingredients per aconseguir seduir als nostres comensals.

 

Al taller donarem idees senzilles, ràpides i gustoses per no avorrir-nos durant els mesos de primavera i estiu.

 

Utilitzarem aliments ecològics, de proximitat i de temporada.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Mercè Homar
Dissabte 8 de juny
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal