Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina amb fruita seca i fruita deshidratada

La fruita seca i la fruita deshidratada ha format part durant segles del rebost de moltes famílies, com una opció a l'abast de tothom i en qualsevol moment.

Nous, avellanes, ametlles, festucs, anacards, etc. guarden al seu interior una gran quantitat de nutrients: greixos saludables (mono i poliinsaturats), proteïnes, minerals, vitamines i fibra. D'altra banda, les orellanes, dàtils, panses, prunes i figues, són petites queixalades dolces carregades de nutrients com el calci, el ferro, algunes vitamines i antioxidants i fibra. Podem menjar-les soles o formant part d'amanides, plats principals i dolços.

 

Elaborarem receptes vegetarianes i cuinarem amb aliments de temporada, de proximitat i ecològics.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Maria Alcolado
Dijous 23 de maig
Horari: Dijous de 18.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 6,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal