Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller de carns

La carn segueix sent la manera més habitual de consumir proteïna i les maneres de gaudir-la són nombroses. 
 

Receptes previstes que elaborarem durant el taller:

·          Filet de porc en pasta de full
·          Magret d'ànec farcit amb salsa Hoisin
·          Ragú de vedella a la italiana
·          Pollastre saltat amb verdures i olives

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 28 de maig
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal