Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina Mallorquina

Les Balears són un tresor gastronòmic que no podem deixar escapar. La seva gastronomia és només un dels seus pilars culturals i cal descobrir tot el que ens ofereix des del cor del Mediterrani.

 

Receptes previstes que elaborarem durant el taller:

  • Tombet mallorquí
  • Arròs caldós de marisc
  • Bullit eivissenc
  • Sopes mallorquines

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 7 de maig
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te a la llista d'esperaLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal