Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Cuina de primavera amb estrella

Comencen a despertar de l’hivern els productes mes preuats de l’hort, espàrrecs, faves… les fruites més esperades, maduixots, cireres...  carns exquisides i finíssimes com el xai lletó, el poltre i com no els productes del mar on comencem a veure els primers bonítols. 

 

En Francesc Danés, després de formar-se professionalment per alguns del  restaurants gastronòmics més importants de tot el país (com el Restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda amb tres estrelles Michelin), us vol obrir les portes de la seva experiència per poder créixer en coneixements.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Francesc Danés
Dilluns 8 d'abril
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €
Inscripcions tancades.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal