Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller de peixos

Els peixos són els reis dels sopars elegants. La seva delicadesa i textura són inigualables i comporten un èxit segur.
En aquest curs veurem com posar-los en valor de manera fàcil i elegant. 

 

Receptes previstes que elaborarem durant el taller:

·          Emperador amb sofregit i pernil 
·          Castanyola a la planxa amb “tian” provençal
·          Salmó amb coliflor i parmesà 
·          Calamars al vi negre i ceba confitada

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 26 de febrer
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te a la llista d'esperaLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal