Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

A tallar! Tècniques de tall a la cuina

El tall dels aliments és un dels aspectes tècnics més importants a la cuina,  tant com les tècniques de cocció o la pròpia qualitat dels ingredients. De fet, la forma en què tallem els ingredients afecta la seva cocció i també el seu aspecte, textura i fins i tot el seu sabor i aromes. Per això també existeixen diferents tipus de ganivets adequats per a cada funció. 

 

En aquest taller aprendrem les principals tècniques de tall i les aplicarem a receptes fàcils però saboroses utilitzant els principals tipus de ganivets  que tot cuiner ha de tenir. 

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado
Dimarts 11 de desembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-teLloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal