Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge a 4 mans: Pinot i Burgunder, els “altres” vins alemanys a taula

El maridatge entre menjar i beguda, com passa amb el món del vi, és un tema sovint envoltat d’una aura exclusiva i vocabulari complicat... Però per a nosaltres és sobretot quelcom divertit, una oportunitat per jugar amb els sabors i les aromes, un joc que abordem de forma informal i sense complexos, tot cercant plats que podrem trobar i cuinar a casa... I descobrir nous cellers d’arreu!  
En aquesta edició comptem amb la participació del sommelier Marc Terrida (@handsoffwines), expert i amant del vins alemanys, qui ens descobrirà els “altres” vins d’Alemanya, aquells elaborats amb la família de les Pinot o “burgunder”. En paral·lel, en Manel Guirado (@manelguirado) ens proposarà plats i productes per a maridar-los.

 

Els talleristes: 

Marc Terrida (@handsoffwines) va començar la seva aventura en el món del vi als finals dels anys 90 quan estudiava música a la ciutat Alemanya de Mainz, al bell mig de totes les grans regions vinicoles. Allà compartí pis amb dos amics que venien de la Mosela i tenien vinyes i cellers familiars, amb amb els quals va aprendre a degustar vins i un nou món es va obrir davant seu. Desprès d'ampliar els seus estudis i coneixements sobre vi a Alemanya va començar a importar petites quantitats de vins alemanys a Catalunya. Des de llavors ha tingut una especial predilecció pels vins germànics. Actualment te una empresa amb la qual enbvasa vins en formats alternatius (llaunes, ampolles d'alumini, vins en tiradors o granels...) i col.labora amb el celler alemany Braunewell de la regió de Rheinhessen.

En Manel Guirado (@manelguirado) és un dels professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat@timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. Fins avui ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessors: Patrícia de Golferichs @undiaunvi i Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 12 de novembre
Horari: Dimecres de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal