L’estiu ja és aquí! I, amb ell, el moment més esplendorós dels horts, que ens deixen algunes de les joies més apreciades de tota la temporada: pebrots, albergínies, carbassons i tomàquets.Ssón productes adients per a cuinar de moltíssimes maneres: fregits, saltejats, al vapor, escalivats… Inclús crus! En aquest taller ens endinsarem en els darrers productes de l’horta d’estiu i en traurem el màxim suc a partir de receptes i preparacions fàcils i versàtils.
El xef:
Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.