Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Tomàquets, albergínies, pebrots i carbassons: receptes saboroses amb hortalisses d’estiu

L’estiu ja és aquí! I, amb ell, el moment més esplendorós dels horts, que ens deixen algunes de les joies més apreciades de tota la temporada: pebrots, albergínies, carbassons i tomàquets.Ssón productes adients per a cuinar de moltíssimes maneres: fregits, saltejats, al vapor, escalivats… Inclús crus! En aquest taller ens endinsarem en els darrers productes de l’horta d’estiu i en traurem el màxim suc a partir de receptes i preparacions fàcils i versàtils.

 

El xef: 

Quan encara no arribava als fogons, Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Felip Tura @daddixef
Dissabte 19 de juliol
Horari: Dissabte de 10.30 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal