Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Lasanyes fredes per a l'estiu

La lasanya és en origen una preparació italiana a base de làmines de pasta intercalades amb els més saborosos i diversos farcits. Però el terme ha volat lluny i actualment serveix per designar qualsevol plat format per capes de diferents tipus d'aliments, siguin pasta o no. És a partir d'aquesta visió creativa, però sense oblidar la tradició, que en Josep us oferirà una sèrie de receptes fàcils, espectaculars i delicioses adaptades als mesos de més calor.

 

El xef:

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell com elaborar cuina per a convidats, coques de Sant Joan o un menú de revetlla.

  

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 18 de juliol
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 14,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal