La lasanya és en origen una preparació italiana a base de làmines de pasta intercalades amb els més saborosos i diversos farcits. Però el terme ha volat lluny i actualment serveix per designar qualsevol plat format per capes de diferents tipus d'aliments, siguin pasta o no. És a partir d'aquesta visió creativa, però sense oblidar la tradició, que en Josep us oferirà una sèrie de receptes fàcils, espectaculars i delicioses adaptades als mesos de més calor.
El xef:
En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell com elaborar cuina per a convidats, coques de Sant Joan o un menú de revetlla.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.