Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Ceviche, sashimi i tiradito

Aquests tres plats amb tants punts en comú, tenen el seu punt de connexió en l'anomenada cuina nikkei (terme que fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països), especialment la peruana.
En aquest taller ens endinsarem en un dels plats més representatius de la cuina nikkei, el tiradito, i tractarem d’explicar-ne els seus orígens a partir del ceviche i el sashimi.

 

El xef:

En Manel Guirado col.labora amb l'aula Gagstronòmica des dels seus inicis. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais Semanal i ha col·laborat amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dilluns 14 de juliol
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 18,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal