Aquests tres plats amb tants punts en comú, tenen el seu punt de connexió en l'anomenada cuina nikkei (terme que fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països), especialment la peruana.
En aquest taller ens endinsarem en un dels plats més representatius de la cuina nikkei, el tiradito, i tractarem d’explicar-ne els seus orígens a partir del ceviche i el sashimi.
El xef:
En Manel Guirado col.labora amb l'aula Gagstronòmica des dels seus inicis. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais Semanal i ha col·laborat amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.