Les sopes han estat de tota la vida una manera econòmica i eficaç d'aprofitar ingredients i escalfar el cos en èòques de fred. I també ho poden ser per a refrescar-nos durant els mesos de més calor! En aquest taller en Josep ens ensenyarà a elaborar receptes fàcils, refrescants i delicioses, plenes de sabor i de color per passar molt millor la calor de l’estiu!
El xef:
En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restaurador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina. Aquest trimestre, a més d'aquest taller, també podreu aprendre amb ell com elaborar cuina per a convidats, coques de Sant Joan o un menú de revetlla.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.