Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Maridatges d’estiu amb cervesa

 

Menjar i beure cervesa son dos actes quotidians. Però saps que la cervesa pot potenciar, anul·lar o modificar el gust del que estàs menjant? És una de les begudes amb més història i més populars de la nostra societat, n’hi ha de molts estils i encara en van sortint de nous. Pot arribar a ser molt complexa, amb molts matisos i que casa molt bé amb la gastronomia mediterrània. En aquest curs ho experimentarem de la ma de Pepe Vidal i Albert Grau, xef i cap de sala del Bar Bocamoll.

   

Sobre el Bocamoll 

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal. 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Albert Grau @barbocamoll i Pepe Vidal @barbocamoll
Dimecres 9 de juliol
Horari: Dimecres de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 18,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca

Cerca de cursos i tallers

Menú principal