Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Els hereus de sol naixent: la cuina nikkei a Llatinoamèrica

El terme nikkei fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països, principalment a Amèrica. Per extensió, el terme fa referencia a aquells trets culturals que els japonesos han desenvolupat al país d’acollida, tot sovint sota l’absorció i fusió de trets locals.  
Descobreix en aquest taller com la cuina nikkei combina la delicadesa nipona amb la intensitat llatinoamericana, creant plats vibrants que reflecteixen història, migració i creativitat culinària.

 

La xef:

Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que te memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes. 

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Karin Requena @rekarin
Dilluns 7 de juliol
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 16,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal