El terme nikkei fa referència als japonesos emigrats a finals del segle XIX cap a altres països, principalment a Amèrica. Per extensió, el terme fa referencia a aquells trets culturals que els japonesos han desenvolupat al país d’acollida, tot sovint sota l’absorció i fusió de trets locals.
Descobreix en aquest taller com la cuina nikkei combina la delicadesa nipona amb la intensitat llatinoamericana, creant plats vibrants que reflecteixen història, migració i creativitat culinària.
La xef:
Per a la Karin Requena (@rekarin) hi ha dues coses importantíssimes a la vida des de que te memòria: la comunicació i el menjar. Ha tingut la sort de poder viure per i per a elles. Formada en ambdues àrees amb la mateixa disciplina, passió i curiositat, cosa que l’ha permès adquirir una àmplia experiència en ambós sectors professionals. Ha treballat en diversos països com a cuinera, com a professora d’idiomes i com a traductora, també impartint cursos i tallers de gastronomia en diferents idiomes.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.