La cuina japonesa també pot ésser una gran aliada per a l'estiu! En aquest taller descobriràs l'essència de la cuina japonesa i aprendràs a elaborar plats frescos i lleugers, ideals per combatre la calor de l'estiu. Des d'amanides, escabetx, fins a fideus de maneres que no imagines, exploraràs les tècniques i secrets per crear menjars autèntics i refrescants.
La Xef:
La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.