Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Cuina japonesa d'estiu

La cuina japonesa també pot ésser una gran aliada per a l'estiu! En aquest taller descobriràs l'essència de la cuina japonesa i aprendràs a elaborar plats frescos i lleugers, ideals per combatre la calor de l'estiu. Des d'amanides, escabetx, fins a fideus de maneres que no imagines, exploraràs les tècniques i secrets per crear menjars autèntics i refrescants.

 

La Xef: 

La Laura Stagno (@laurastagnoilustra) és il·lustradora de formació i experta en cuina japonesa per circumstàncies i vocació. Arribada a Tokio el 2002 per a estudiar il·lustració i animació, va començar a treballar com a cuinera per als treballadors de l'empresa on també treballava com a il·lustradora. Amb el temps es va convertir en una apassionada de la cuina washoku, la cuina casolana del país nipó. Ara tenim la sort de tenir-la a l'Aula perquè ens expliqui productes, tècniques, receptes i aspectes culturals que envolten aquesta apassionant cuina.   

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Laura Stagno @laurastagnoilustra
Dijous 3 de juliol
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal