Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Menu
Saltar al contingut
Ets a:

Cuina de mercat - Hortalisses farcides per a menjar fredes

La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.  

En aquesta sessió en Jean Claude proposa receptes a partir de hortalisses farcides i de temporada: pebrots, albergínies, tomàquets, carbassons... Per a demostrar-vos la enorme versatilitat que poden tenir i la i la creativitat que premeten.

 

El xef: Jean Claude Arànega @jeanclaudeac

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Jean Claude Aranega
Dimarts 8 de juliol
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 13,00 €
La inscripció s'obre el dimecres 4 de juny
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal