La cuina de mercat és aquella que es basa en treure el màxim partit del millor producte de temporada, aquell que està en el millor moment i al millor preu.
En aquesta versió estiuenca de Cuina de Mercat centrem cada sessió en 3 conceptes pensats per als dies més calorosos, començant per la sessió de Salmorejos, pipirranas i cremes fredes, seguint amb la de Hortalisses farcides per a menjar fredes i acabant amb la d'Ous, truites i quiches.
Cada sessió compta d’una petita introducció teòrica. Posterioment, donem pas a l’elaboració de 3-4 receptes, descobrint així diferents tècniques i mètodes de cocció i cuina, permetent així que l’alumne/a, disposi d’un coneixement general de gran utilitat per millorar les seves habilitats culinàries.
En aquesta edició d'estiu també teniu la possibilitat d’inscriure-us a cada una de les sessions de forma individual
El xef: Jean Claude Arànega @jeanclaudeac
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.