Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Iniciació al sushi

El sushi és un dels elements més populars de la gastronomia japonesa a casa nostra. Es regeix per unes normes i processos elaborats i estrictes que tot sovint espanten els neòfits. Però per a elaborar sushi a casa tan sols fan falta ganes i algunes nocions bàsiques. En aquest taller aprendrem les bases del sushi: els principals ingredients, els formats més populars, la tècnica de preparació i tall del peix i, sobretot, l'elaboració de l'arròs, element essencial d'aquest plat.  

 

El xef: 

En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

Durant el taller els alumnes degustareu tots els plats elaborats!

TIPUS: Gastronomiaprofessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 2 d'octubre
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal