Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Masterclass - Gravat: serigrafia dummies-tarda

DESCRIPCIÓ: La serigrafia és una tècnica mil·lenària que ens permet treballar la reproducció seriada sobre diversos materials. Vine a descobrir com estampar de forma professional les teves pròpies làmines o teixits.

En aquest monogràfic d’estampació aprendràs pas a pas com, a partir de la serigrafia, es poden transportar i estampar els teus propis dibuixos i dissenys sobre tot tipus de paper i/o teixit.

DESTINAT: Taller adreçat a tot tipus de públic (+18) que vulgui experimentar amb noves tècniques de creació. No cal experiència prèvia.

 

Ariadna Solsona és llicenciada en Belles Arts per la UB i màster en Comissariat i nous formats expositius per la UPF. La seva carrera professional sempre ha girat dins l'entorn tèxtil, desenvolupant rapports i il·lustracions per marques àmpliament conegudes del grup Inditex, activitat que actualment compagina amb la docència, dins l'àmbit del disseny, al EAD Sant Cugat i a la UOC.

 

TIPUS: Art MasterclassA càrrec de: Aina Ache i Ariadna Solsona

Dijous 25 d'abril
Horari: Dijous de 16 a 19 h
Sessions: 1
Preu: Preu per a NO alumnes: 12€- Inscripcions a la pàgina web
Sense cost addicional per als alumnes del Centre d'Art Maristany i Casa Aymat. Inscripcions a les consergeries dels Centres.

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal