Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Postres i dolços amb fruita de temporada

La primavera és l'època de pa fruita més especial. Per a aprofitar-la, la Cesca us proposa en aquesta ocasió un taller amb receptes senzilles i ràpides per aprofitar la temporada: nespres al vi, albercocs en papillota i gelat, pastís de maduixes, melmelades i compotes... 
 

La xef: 

Diuen que la Francesca (@cuinasaludablecesca), de petita, era mala menjadora. Però ella no ho recorda. Sí que recorda que es movia entre fogons a casa l’àvia, que era una excel·lent cuinera. Dels estudis de farmàcia va aprendre la importància de la prevenció en la salut, amb l'alimentació com a pal de paller. I el temps la va anar duent cap aquest món tot desenvolupant tallers per a adults i infants, a qui ensenya a cuinar i a aprendre la importància d'una bona alimentació.

 
 
Què podeu portar? Davantal i alguna carmanyola per si sobra menjar. 
TIPUS: GastronomiaProfessora: Francesca dos Santos @cuinasaludablecesca
Dilluns 10 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal