Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Coques de revetlla

Què t'agrada més, la coca de brioix o de pasta de full? De crema, de fruita o de llardons? Sigui quina sigui la teva preferència, en aquest taller aprendras les bases per a l'elaboració de la millor coca a partir de diferents tècniques i ingredients per a la revetlla de Sant Joan i altres ocasdions que ho mereixin. Això sí: sempre amb pinyons!

 

El xef: 

En Josep Vidal (@josepvidalxef) és restarador i xef del seu propi restaurant des de fa més de 25 anys. Va estudiar cuina a l’escola Hosteleria de Barcelona i pastisseria a l’escola Hoffman. També elabora i comercialitza conserves ecològiques i fa d'assessor gastronòmic. És un dels nostres professors veterans, on des del seu inici ha impartit diversos tallers de cuina.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, un parell de carmanyoles per endur-se la ració o menjar que pugui sobrar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Josep Vidal @josepvidalxef
Divendres 7 de juny
Horari: Divendres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal