Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Foc, Brases & BBQ: especial peixos i mariscos

La cocció amb foc de llenya és la forma de cuina més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure amb voltant d’una graella. Però les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen. 
En aquesta edició, a més, ens endinsarem en la diversitat de peix i marisc que ofereixen els nostres mars a la primavera . Una oportunitat única a l'Aula Gastronòmica amb el patrocini dels experts de Tast de Mar Valldoreix.

 

El xef: 

En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.

 

Amb la col.laboració de Tast de Mar Valldoreix (@tastdemar )  

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 11 de maig
Horari: Dissabte de 10 a 13.30 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal