La cocció amb foc de llenya és la forma de cuina més antiga que existeix. Per això ens atreu tant l’aroma de fum i cuinar a l’aire lliure amb voltant d’una graella. Però les tècniques de cocció amb foc natural són molt diverses, gairebé com cultures culinàries hi ha al món, i per tant també els estris adients per a cada tècnica i el munt de receptes que en sorgeixen.
En aquesta edició, a més, ens endinsarem en la diversitat de peix i marisc que ofereixen els nostres mars a la primavera . Una oportunitat única a l'Aula Gastronòmica amb el patrocini dels experts de Tast de Mar Valldoreix.
El xef:
En Manel Guirado és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col.labora amb l'escola de cuina professional @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tast de vins i maridatges.
Amb la col.laboració de Tast de Mar Valldoreix (@tastdemar )
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per si sobra menjar.