T'agraden les galetes? Sempre acabes fent les mateixes? En aquest curs aprendre'm a fer diferents tipus de galetes tan dolces com salades: De civada, de xocolata, de coco, d'ametlla, de formatge, d'olives, amb nous... De forma senzilla perquè en puguis fer sempre que vulguis!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. Màxim tres infants per cada adult, segons edat. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.
Què cal portar: Davantals i carmanyoles.