Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller familiar: sushi!

Et tornen boja els makis, uramakis  o niguiris? T'encantaria sopar cada setmana menjar japonès? Si vols aprendre les bases per poder convertir-te en un autèntica xef japonesa i així menjar sushi sempre que vulguis, en aquest curs aprendrem a fer makis de salmó, uramakis amb advocat, els teus propis niguiris... i el millor de tot es que els provarem i ens endurem el sopar a casa!!

 

La xef: 

Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica. 

 

Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. Màxim tres infants per cada adult, segons edat. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.

 

Què cal portar: Davantals i carmanyoles. 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Clara Alsina @clericookies
Dissabte 20 d'abril
Horari: Dissabte de 17.30 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 13 € + 10 € de material (preu per cada infant)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal