Et tornen boja els makis, uramakis o niguiris? T'encantaria sopar cada setmana menjar japonès? Si vols aprendre les bases per poder convertir-te en un autèntica xef japonesa i així menjar sushi sempre que vulguis, en aquest curs aprendrem a fer makis de salmó, uramakis amb advocat, els teus propis niguiris... i el millor de tot es que els provarem i ens endurem el sopar a casa!!
La xef:
Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica.
Persones a les que va dirigit: Famílies amb infants de 4 a 12 anys. Màxim tres infants per cada adult, segons edat. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.
Què cal portar: Davantals i carmanyoles.