Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Faves, pèsols i espàrrecs: l'horta més primaveral (Anul·lat)

Arriba la primavera i amb ella l’explosió de l’horta, amb les faves, els pèsols i els espàrrecs com a protagonistes però ben acompanyats d'enciams, alls tendres i fruits com la maduixa o el nespre. En aquest taller coneixerem algunes d’aquestes hortalisses i les cuinarem per a treure’n el màxim de partit. 

 

El Xef: 

Quan encara no arribava als fogons, en Felip Tura (@daddixef) ja feia ous ferrats enfilat en un tamboret. Apassionat de la cuina i de la família, començà la seva carrera professional de ben gran, tot i que des de sempre ha estat vinculat al món de la cuina. Les primeres receptes i plats els aprengué de la seva mare, la iaia Conxita, dona amb molta espenta i amb molt bona mà per a la cuina. Ha treballat en diverses cuines del Vallès Oriental i Osona, en les quals ha anat ampliant els seus coneixements i alimentant la seva passió per la cuina. Actualment es cap d’operacions d’una reconeguda empresana catalana de restauranció. És autor del llibre La Cuina Casolana.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina, alguna carmanyola per endur-vos el menjar que pugui sobrar.

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Felip Tura @daddixef
Dijous 4 d'abril
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal