Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge a 4 mans amb vins brisats, claretes i ancestrals

"Brisat", "clarete" i "ancestral" son els noms que reben una sèrie de vins elaborats amb tècniques vinícoles tradicionals que amb el temps es van anar perdent i en els darrers anys s'han recuperat. Estils de vi que desafien la norma, que ens sorprenen, ens creen curiositat i a vegades ens emocionen per la seva autenticitat. En aquest maridatge en Pepe Vidal del bar Bocamoll ens oferirà un menú de primavera que el Manel Guirado s'encarregarà de maridar a partir d'aquests vins tan especials. 

 

Els talleristes: 

En Manel Guirado (@manelguirado ) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

El Bocamoll (@bocamoll) és el projecte veí de l'Aula Gastronòmica i neix de la unió de quatre santcugatencs enamorats de la gastronomia i la cervesa artesana: L’Anton Sabariego, propietari de l’Estupenda i mestre cerveser; l’Albert (Chalber) Grau, cap de sala i molt integrat en el món de la cervesa artesana; el Josep Vidal, cap de cuina i gran amant del bon menjar i del bon beure i la Míriam Torrell, dissenyadora i social media. Defineixen el projecte com a breueria gastronòmica, un concepte fet a mida que combina l'aposta per la cervesa artesana (una selecció de qualitat i proximitat) i l'oferta culinària (plats de temporada, casolans i cuinats amb un toc personal) de qualitat, a preus populars i un tracte informal.  

TIPUS: GastronomiaProfessors: Bar Bocamoll @barbocamoll i Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 15 de maig
Horari: Dimecres de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 26,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal