Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge de formatges i cerveses (nova data 20/06)

Encara que no sigui gaire conegut a casa nostra, el maridatge amb cerveses és quelcom habitual en altres zones del món, on la cervesa és una beguda més generalitzada i, sobretot, apreciada. El seu maridatge amb formatges és també habitual i especialment encertat per la gran diversitat d'estils d'ambdós i la complexitat d'aromes i sabors. No us perdeu l'ocasió d'endinsar-nos en el món del maridatge i de la cervesa de la ma de dos grans experts.

 

Els talleristes: 

En Kike Ojanguren es va llicenciar en Química Orgànica però, com a bon asturià, l'apassionava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s'hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i formant-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és "m'ha d'agradar el formatge i la persona que l'elabora". Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium... A l'Aula Gastronòmica s'encarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent-hi els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.

L'Anton Sabariego te més de 12 anys d'experiència en el món de la cervesa artesanal. Després del seu pas per diferents cerveseres asrtesanes va fundar la seva pròpia marca, L'Estupenda (@l_estupenda), on elabora diferents estils de cervesa i experimenta constantment amb noves formes d'elaboració. És, a més, tot un gurmet. Plantegeu-li el plat que vulgueu: sempre us proposarà la cervesa adequada. 

 

TIPUS: GastronomiaProfessors: Kike Ojanguren @DotzeGraus i Anton Sabariego @l_estupenda
Dijous 20 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 23,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal