Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Tast d’ostres maridat (edició a Tast de Mar Valldoreix)

L'ostra és la reina dels mariscos bivalves, símbol de sofisticació i motiu de les passions més exaltades o el rebuig total. El seu consum ve de molt antic i s'estén a diverses regions del planeta. A nosaltres ens encanten de totes les maneres, ja sigui crues i amb un raig de llimona o preparades de les formes més diverses.
En aquest taller ens endinsarem al món de les ostres tot degustant-ne de diferents orígens, al natural i en diferents preparacions, i les maridarem amb vins i altres begudes adequades per a aquest mol·lusc. 

 

El tallerista:

En Manel Guirado (@manelguirado) és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

 

Aquesta sessió es realitzarà a la botiga Tast de Mar de Valldoreix (Passeig del Mas Roig, 61).

 

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dimecres 10 d'abril
Horari: Dimecres de 19 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 17,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal