Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Dansa Africana (Anul·lat)

Un espai per connectar amb el teu cos, recuperar la teva vitalitat i omplir-te d’energia a través de la percussió africana. Utilitzem la dansa tradicional guineana, del nord-oest d’Àfrica, per treballar la consciència corporal, millorar el to muscular i l'agilitat, ballant i divertint-nos.

La classe es fa amb música en viu (djembés i dunduns). El fort batec dels tambors permet crear una potent corrent energètica, que t’ajudarà a contactar amb la teva força i alegrar el cor.

 

Els moviments d'aquesta dansa desbloquegen els centres energètics (pit, malucs i cap) i t’arrelen a la terra, a l'aquí i l'ara.

 

A la classe aprendràs a identificar i ballar diferents ritmes africans tradicionals, millorar la postura corporal per a la dansa, a través de la repetició podràs integrar les coreografies, faràs exercicis per entrenar-te en força, velocitat, flexibilitat i també aprendràs la història que hi ha darrera de cada ritme.


Originàriament es tracta d’una dansa ancestral grupal, que es balla als pobles de Guinea Conakry per festejar diferents moments de la vida quotidiana, com ara la collita, batejos, bodes, cerimònies animistes…

TIPUS: ExpressióProfessora: Sandra Valent
Del 4 d'abril al 6 de juny
Horari: Dijous de 20 a 21.30 h
Sessions: 10
Preu: 90,00 €
Aquest curs no permet inscripcions.
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal