Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Ocells del nostre entorn - Activitat en ruta

Sortida relaxada per conèixer els ocells que viuen més a prop nostre, al poble, urbanitzacions, camps i bosquines. Caminarem tranquil·lament per observar i escoltar-los i també aprendrem a descriure, dibuixar i identificar els seus cants.

 

Important:

  • Aquest taller és recomanat per a persones a partir de 10 anys.
  • És recomanable portar roba i calçat còmodes per a la passejada de descoberta. També es recomana portar binocles i una llibreta i un llapis per a prendre notes i dibuixar els ocells.
  • Per als participants que vulguin aprofundir en el coneixement dels ocells, també es pot portar un telèfon mòbil amb aplicacions d'identificació d'ocells o un llibre d'identificació d'ocells.

 

A càrrec de la Pere Alzina i Bilbeny, de Beyond Barcelonawww.beyondbarcelona.com

--

ATENCIÓ:

  • Aquest taller sortirà des de l'ESPAI ECO (Camí de Can Flo, 19 - Espai Pere Grau)
  • Important: un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operacióComprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
TIPUS: MonogràficsA càrrec de: Pere Alzina i Bilbeny

Dimecres 5 de juny, de 18.00 a 20.30h
Sessions: 1
Preu: Gratuït

Inscriu-te
Lloc: Casal Les Planes

ATENCIÓ

Un cop t'has inscrit, has d'anar al carret i confirmar l'operació. Comprova que has rebut un e-mail de confirmació automàtic de reserva de la teva plaça. Si no s'acaba el procés d'inscripció correctament, no s'assegura la plaça a l'activitat.
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal