Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Hatha ioga Grup D

El ioga es un procés que ens ajuda a comprendre que el nostre cos, respiració i ment formen una única realitat molt lligada al nostre esperit. La paraula ioga ve del sànscrit i significa unió, integració.

 

El Hatha Ioga es el ioga físic, que amb la seva pràctica, fa possible millorar la qualitat de vida, assolint equilibri i aportant benestar en el dia a dia. Els beneficis de la pràctica continuada del ioga s’obtenen tant en el pla físic, com en el psíquic i emocional.

 

En el pla físic: millora els hàbits posturals, flexibilitza les articulacions i músculs, millora l’equilibri, augmenta l’energia i afavoreix la relaxació, entre d’altres.

En el pla psíquic: calma la ment, redueix l’ansietat, afavoreix l’atenció i la concentració, dóna benestar interior.

En el pla emocional: augmenta l’autoestima, harmonitza cos i ment, ajuda a donar millor resposta a les emocions.

 

Les classes estan adreçades a tothom, i es poden adaptar totes les postures (asana) segons el cos de cadascú. Durant la sessió es treballa la postura (asana), la respiració (pranayama) i acabem amb uns minuts de relaxació.

 

Cada alumne/a haurà de portar la seva pròpia màrfega.

TIPUS: Benestar i creixement personalprofessora: Rachel Belaustegi
Del 4 d'abril al 6 de juny
Horari: Dijous de 17 a 18.15 h
Sessions: 10
Preu: 63,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal