Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Feldenkrais. Grup E Abril-juny

Cal portar un pareo o similar, per posar sobre la màrfega que us facilitem nosaltres i roba còmoda que permeti el moviment. Si us plau, arribeu 5 minuts abans per preparar-vos, i així començar a l’hora.

Presa de consciència a través del moviment.

Un espai dinvestigació del teu moviment. Pautes senzilles per aprendre a reduir lesforç i alliberar tensions.

Si vols millorar el teu rendiment quan practiques esport, en la teva vida professional, en el teu dia a dia, en tot allò que t’agrada fer, la pràctica d’aquest sistema pedagògic t’ajudarà.

En el Mètode Feldenkrais realitzem series de moviments guiats i coordinats, que ens permeten ampliar la pròpia consciència corporal, reduir l’esforç innecessari i crear nous patrons de moviments més eficients.

A través de la pràctica habitual d’aquests moviments guiats, aconseguim millorar la consciència sobre el propi cos i aprenem a tenir una atenció més plena en el que fem. Així les classes es converteixen en espais d’investigació sobre el propi moviment, a través de les lliçons específiques.

En cada classe una lliçó diferent, en cada lliçó una nova exploració, a través de moviments no habituals, senzills i suaus. En cada lliçó un nou aprenentatge.

L’objectiu fonamental d’aquest mètode és millorar la condició humana en tots els seus camps d’actuació, ja sigui en la pràctica de l’esport, de la música, la dansa, el teatre, en l’àmbit laboral, en la salut i en el dia a dia, segons el potencial individual de cada persona.

Les classes estan adreçades a tota persona que tingui interès i curiositat en saber més sobre el seu propi moviment i a tot tipus de professionals: actors, terapeutes, professors, músics, ballarins, professionals de la salut, de l'educació i del món empresarial.

 

TIPUS: Benestar i creixement personalProfessora: Itziar Fenollar
Del 4 d'abril al 20 de juny
Horari: Dijous de 19.30 a 20.30 h
Sessions: 12
Preu: 87,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casa de Cultura
Matrícula preferent per als antics alumnes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal