Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Astrologia per a la vida. Continuació

L'astrologia, més enllà de les seves banalitzacions, és un art mil·lenari que cal estudiar per a comprendre profundament la seva gran complexitat. Ens parla de les nostres relacions personals, dels nostres vincles, propòsits i filosofies de vida individuals i col.lectius, i ens ajuda a conèixer-nos millor per a viure millor. Ens orienta i ens acompanya en el viatge de la vida. 

Aprofundeix en l'autoconeixement i en la trama de la teva vida i la dels teus amb aquest curs introductori. Tothom que es pren la molèstia d'indagar en ella, acaba entenent que l'astrologia funciona a un nivell profund.

Les sessions del curs aniran destinades a una investigació sobre la roda del Zodíac, la matriu de significats de l'astrologia que ens proveeix d'una concepció evolutiva de la vida humana.

Més tard, abordarem els significats del planetes i les cases i indagarem en les cartes natals de persones voluntàries, en un intent de fer una introducció a l'astrologia humanística que pugui fer-nos comprendre les seves bases. 

 

El dilluns 20 de maig no hi haurà classe.

 

TIPUS: ConeixementProfessor: Xavier López, filòsof
Del 8 d'abril al 17 de juny
Horari: Dilluns de 19 a 21 h
Sessions: 10
Preu: 100,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casa de Cultura
Matrícula preferent per als antics alumnes
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal