Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Monogràfic: enquadernació japonesa

Hi ha molts tipus d’enquadernació, però sense dubte, una de les meves preferides és l’enquadernació japonesa. En aquest taller descobrirem la bellesa d’aquesta antiga tècnica. Una forma d’enquadernació que podràs utilitzar per donar un acabat més bonic ,tant sigui als teus treballs d’scrap, com a l’àlbum fotogràfic de les vacances!
Durant la sessió entendrem el funcionament d’aquesta forma d’enquadernar i crearem dues llibretes A5 de manera totalment manualment en les quals utilitzarem dues modalitats diferents d’enquadernat. Quan acabis el taller tindràs dues llibretes noves llestes per fer servir en el que prefereixis.

Anna Bustins, Vincent Van Gogh deia «l’únic moment en el que em sento lliure és quan estic pintant». Mai una frase ha descrit de manera tant acurada la meva relació amb el dibuix ja des de ben petita. Crear sempre m’ha sumit en un estat de felicitat que fa desaparèixer de manera temporal totes les meves preocupacions arribant al punt de perdre el control del meu propi cos. Quasi com si les meves mans actuessin pel seu propi compte. I jo les deixo. Amb aquesta vitalitat que conviu en mi, anys després de llicenciar-me en ADE i Dret per la UAB, vaig decidir acomiadar-me dels assentaments i les lleis per dedicar-me a l’art. Des d’aleshores, m’he format en il·lustració, disseny gràfic, gravat, enquadernació i lindy hop. Sí! També em sento lliure quan ballo. I per què no fer-ho tot?
Sóc l’Anna Bustins, Sant Cugatenca de tota la vida, exballadora del Cos de Dansa de l’Esbart Sant Cugat, artista i cul inquiet.

TIPUS: ArtA càrrec de: Anna Bustins

Dimecres 13 de desembre
Horari: Dimecres de 17 a 20 h
Sessions: 1 sessió
Preu: 21 € + 7 € de material

Inscriu-te
Lloc: Casa Aymat
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal