Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Taller familiar: Postres de Nadal

T'agradaria poder sorprendre els de casa i poder preparar les postres de Nadal? O potser voldries regalar-ne a algú? En aquest curs aprendrem a fer algunes postres ben fàcils i bonics per al Nadal! Veuràs com no és gens complicat i com podràs sorprendre a qui vulguis amb el resultat!!

 

La xef: 

Apassionada per la rebosteria des de fa anys, la Clara Alsina (@clericookies) va començar a fer pastissos per encàrrec des de casa i a elaborar per a alguns restaurants, on es va especialitzar en els populars mochis japonesos. Posteriorment va estudiar rebosteria a l’escola Bellart. En l’actualitat s’encarrega del departament de postres d’un restaurant de Sant Cugat i imparteix cursos a l’Aula Gastronòmica. 

 

Persones a les que va dirigit: Famílies amb nens de 4 a 12 anys. Màxim tres nens per cada adult, segons edat dels nens. S'ha de fer una inscripció per cada infant i només pot assistir un adult per cada infant inscrit.

 

Què cal portar: Davantals i carmanyoles. 

TIPUS: GastronomiaProfessora: Clara Alsina @clericookies
Dissabte 16 de desembre
Horari: Dissabte de 17.30 a 19.30 h
Sessions: 1
Preu: 17 € + 7 € de material (preu per cada infant)

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal