Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatge a 4 mans: receptes nadalenques amb formatge

El formatge és un dels productes més complexos i deliciosos que existeixen. És boníssim per si mateix, acompanyat només d'una llesca de pa i una copa de vi... Sigui a l'aperitiu, a les postres o enmig d'un àpat. Però també es pot cuinar i fer-ne receptes atractives i elegants, dignes dels àpats de Nadal!
En aquest taller ens endinsarem en el món del formatge com a ingredient a la cuina en clau nadalenca, tot cercant els formatges més adients i les begudes que més s'hi adiguin. 

 

Els talleristes: 

En Kike Ojanguren es va llicenciar en Química Orgànica però, com a bon asturià, l'apassionava el formatge. Així que des del 2010 va decidir dedicar-s'hi per complet creant la seva distribuïdora (@asturias_pais_de_quesos) i formant-se en diversos cursos i jornades tècniques. Des de 2019 és, a més, soci de la botiga especialitzada @dotzegraus. Només treballa amb formatges elaborats de forma tradicional, de petits elaboradors, autèntics. El seu lema és "m'ha d'agradar el formatge i la persona que l'elabora". Ha sigut tastador en concursos com el World Chesse Awards, a Madrid Gourmet, al Concurso de la DOP Idiazabal, al Lactium... A l'Aula Gastronòmica s'encarrega de tots els tallers relacionats amb el formatge, incloent-hi els maridatges de diverses begudes amb aquest producte.

En Manel Guirado és un dels professors més veterans de l'Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, @turismosantignasiHTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d'avui, ha publicat 4 llibres de cuina. A l'Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessors: Manel Guirado @manelguirado i Kike Ojanguren @DotzeGraus
Dijous 14 de desembre
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 20,00 €

Inscriu-te a la llista d'espera
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal