Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Risotti & riso: els arrossos a l'estil italià

Els arrossos, a Itàlia, són totalment diferents als d'aquí. Parlem de les varietats pròpies i també de les receptes. Encara que hi ha moltes variants, l'elaboració més comuna sigui feta amb carn, peix o verdura, és la d'un arròs cremós i tot sovint acabat amb formatge i mantega. Però hi ha molt més per aprendre en quant a la tècnica, les varietats d'arròs i la cultura gastronòmica.
En aquest taller l'Alessandra ens endinsarà dins d'aquest complex i apassionant món tot elaborant 3 receptes ben diferents i de temporada.

 

La xef:

L'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretén canalitzar la gastronomia com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Alessandra Manetti @manjaretti
Dimarts 12 de desembre
Horari: Dimarts de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 12,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal