La fama de cuina vegana de ser monòtona i avorrida ha passat a la història. Tan és així que podem elaborar plats diverstits, saborosos, espectaculars i fins i tot elegants i formar-ne un menú complet. En aquest taller en Cassio Corsini ens ho demostrarà tot elaborant un menú pensat per als àpats de Nadal a partir d'ingredients de temporada.
El xef:
La passió d'en Cassio Corsini (@manjaretti) per la cuina va néixer quan era un nen, observant el ritual dominical de comprar, preparar, muntar i compartir els deliciosos plats de dos grans cuiners: elS seus pares. D'ells va heretar els coneixements de la cuina italo-brasilera que ha influït tant la seva cuina. Després d'estudiar gastronomia a Sao Paulo, va treballar en restaurants de tota mena i origen (brasiler, italià, oriental, portuguès, kosher, d'avantguarda, contemporània...). Ja a Espanya va passar per les cuines de Carme Ruscalleda, Ángel León i Martín Berasategui. Aquesta barreja d'influències i experiències són la base del que en Cassio és avui dia com a cuiner.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.