Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Maridatges de Festa Major

Qualsevol excusa és bona per cuinar, obrir una bona ampolla i gaudir al voltant d'una taula. I si és dia de festa, encara millor! En aquest ocasió l'excusa és la Festa Major caracteritzada per la calor i el producte d'estiu. Així que us esperem en aquest maridatge on proposarem receptes fresques ideals per a celebracions estiuenques i els maridarem amb vins i begudes que fan festa!

 

El tallerista:

En manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha publicat 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: GastronomiaProfessor: Manel Guirado @manelguirado
Dissabte 17 de juny
Horari: Dissabte d'11 a 14 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 17,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal