"Brisat", "clarete" i "ancestral" son els noms que reben una sèrie de vins elaborats amb tècniques vinícoles tradicionals que amb el temps es van anar perdent i en els darrers anys s'han recuperat. Estils de vi que desafien la norma, que ens sorprenen, ens creen curiositat i a vegades ens emocionen per la seva autenticitat. En aquest taller aprendrem les bases de la seva elaboració i en tastarem les seves bondats a partir d'alguns exemples de dins i de fora de Catalunya.
El sommelier:
En Manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia. Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha public 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.