Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Brisats, ancestrals, rosats i claretes: la revolució del vi

"Brisat", "clarete" i "ancestral" son els noms que reben una sèrie de vins elaborats amb tècniques vinícoles tradicionals que amb el temps es van anar perdent i en els darrers anys s'han recuperat. Estils de vi que desafien la norma, que ens sorprenen, ens creen curiositat i a vegades ens emocionen per la seva autenticitat. En aquest taller aprendrem les bases de la seva elaboració i en tastarem les seves bondats a partir d'alguns exemples de dins i de fora de Catalunya.   

 

El sommelier:

En Manel és un del professors més veterans de l’Aula. Comunicòleg, cuiner i sommelier de formació, és sobretot un apassionat de la gastronomia.  Ha escrit en publicacions com la revista @cuinacat , @timeoutbcn o @el_pais setmanal i col·labora amb escoles i facultats com @escuelabellart, HTSI i @culinaryinstitutebarcelona. A dia d’avui, ha public 4 llibre de cuina. A l’Aula imparteix diversos tallers de cuina, així com tallers de tasts de vins i maridatges.

TIPUS: Gastronomiaprofessora: Patricia de Golferichs @undiaunvi
Dimarts 6 de juny
Horari: Dimarts de 19.30 a 21.30 h
Sessions: 1
Preu: 13,00 €
Preu del material: 15,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal