Un taller per a descobrir algunes de les receptes més icòniques de la bella Toscana i els seus ingredients més típics. Un viatge gastronòmic en el qual descobriràs no només els sabors sinó el territori i la cultura d'aquesta regió encantadora. Prepararem plats que recuperen aquesta tradició regional d’Itàlia en un format apetitós i innovador.
La xef:
l'Alessandra Manetti (@manjaretti ) forma part de la gran comunitat italiana que viu de manera estable a Barcelona. És sòcia fundadora de l'associació gastronòmica Manjaretti que pretèn canalitzar la gastronomía com a eina de transformació social. Sociòloga i cuinera, combina ambdues identitats tot col·laborant en diverses activitats culturals enfocades a la gastronomia. Des de fa anys imparteix tallers i dinamitza activitats de cuina dirigides a grups, equips d'empreses i comunitats per ensenyar no només les receptes i les tècniques culinàries sinó també transmetre la cultura, les tradicions i les històries que les acompanyen.
Taller apte per persones vegetarianes (aviseu en el cas que ho sigueu).
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.