La poma és una de les fruites més versàtils que hi ha. a la cuina. La salada i la dolça. En aquest taller ens endinsarem en les bondats d'aquesta fruita, les vairetats i el millor ús per a cadascuna. Mentrestant, elaborarem la clàssica tarta Tatin, un bund cake i un pastís de poma de somni.
La xef:
A l’Elena de Alós li encanta fer pastissos des de petita. Després de 15 anys dedicada a la gestió cultural, va decidir estudiar pastisseria a Hofmann i iniciar el seu propi projecte de rebosteria Clara Dou (@claradou_), amb el qual es va fer coneguda pels seus macarons. Actualment segueix portant-vos a casa les especialitats més dolces i imparteix cursos on la farina (i la clara d’ou, és clar) sempre hi és present. a l’Aula Gastronòmica la podreu trobar fent tallers com el de pasta, el de pa, el de macarons o el de postres sense gluten.
QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.