Preproducció Proves
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Els orígens de la pastisseria: elaboracions clàssiques amb poma

La poma és una de les fruites més versàtils que hi ha. a la cuina. La salada i la dolça. En aquest taller ens endinsarem en les bondats d'aquesta fruita, les vairetats i el millor ús per a cadascuna. Mentrestant, elaborarem la clàssica tarta Tatin, un bund cake i un pastís de poma de somni. 

 

La xef:

A l’Elena de Alós li encanta fer pastissos des de petita. Després de 15 anys dedicada a la gestió cultural, va decidir estudiar pastisseria a Hofmann i iniciar el seu propi projecte de rebosteria Clara Dou (@claradou_), amb el qual es va fer coneguda pels seus macarons. Actualment segueix portant-vos a casa les especialitats més dolces i imparteix cursos on la farina (i la clara d’ou, és clar) sempre hi és present. a l’Aula Gastronòmica la podreu trobar fent tallers com el de pasta, el de pa, el de macarons o el de postres sense gluten.

 

QUÈ PODEU PORTAR? Davantal de cuina i alguna carmanyola per si sobra menjar.

TIPUS: GastronomiaProfessora: Elena Alós @Claradou_
Dijous 1 de juny
Horari: Dijous de 19 a 22 h
Sessions: 1
Preu: 20,00 €
Preu del material: 10,00 €

Inscriu-te
Lloc: Casal Torreblanca
Comparteix això:

Cerca de cursos i tallers

Menú principal