Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Dansa i música. "Rel i Grapa"

De Víctor & Raúl Pérez Armero.

A "Rel i Grapa", la dansa situa el cos al llindar entre tradició i modernitat en un intent d'entreteixir memòries en l'expressió del present. La música, tocada en viu, és el detonant d'una dansa on la transformació és clau. Juntes proposen un diàleg entre elements tradicionals i contemporanis, reinventant l'expressió de l'arrel en l'actualitat.

"Rel i Grapa" sorgeix de la necessitat d'apropar dues maneres de viure la dansa i del desig d'establir un diàleg entre tradició, contemporaneïtat i la fricció que hi podem trobar entre elles. Amb aquest gest d'apropament, s'expandeix l'imaginari tant de dansa com de música, deixant que els seus llenguatges es contaminin en una explosió d'identitats.

Una reivindicació dels orígens amb una mirada contemporània que funciona com a contenidor pel retrobament dels germans Pérez Armero, destapant un univers artístic on la tendresa, la sensibilitat i l'escolta mútua són els pilars d'aquesta relació.

"Rel i Grapa" ocupa el cos contemporani amb expressions d'arrel; "Rel i Grapa" rehabita memòries des d'un lloc actual; "Rel i Grapa" creua el tradi amb el pop, la sardana amb el twerk; "Rel i Grapa" comparteix senzillament el plaer de ballar i el plaer de tocar.

Preu: 6€.
Durada: 50 minuts.

Data: Divendres 31 de gener de 2025 Hora: A les 20 hLloc: Casal Mira-solOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat
ENTRADES
Comparteix això:

Cerca d'actes

Setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Menú principal