Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Concert per a tots els públics. "Udolç"

A càrrec d'Alba Careta, Henrio i Santi Careta

La trompetista i cantant de jazz Alba Careta i el cantautor i productor Henrio s'uneixen en el tercer treball discogràfic de la col·lecció del "Càntut. Cançons de tradició oral". El projecte neix l'any 2012 per recollir i difondre el patrimoni musical de transmissió oral de les comarques gironines.

Sota el nom "Udolç", Alba Careta i Henrio, estiren el fil de la iniciativa "Càntut a les escoles: cacem i cantem cançons" i la recerca duta a terme per part de l'alumnat de Cassà de la Selva el curs 2021-22, i emprenen així un viatge oníric per diverses d'aquestes i altres cançons de bressol, principalment de les comarques gironines. La voluntat és recuperar les cançons utilitzades en els moments més tendres de la criança i que han passat de generació en generació amb l'objectiu de tranquil·litzar i fer adormir els infants.

El repertori escollit consta de 12 cançons de bressol reinterpretades amb arranjaments delicats de collita pròpia i també de quatre poemes d'Enric Casasses recitats per ell mateix, ambientats en el món de la nit, del son i dels somnis. Tant el disc com l'espectacle en directe compta amb la producció i les guitarres de Santi Careta, que hi aporta un acompanyament musical i personal per actualitzar les melodies menys conegudes.

  • Alba Careta, veu, trompeta, xiulet, percussions i carilló.
  • Henrio, veu, guitarres, xiulet i carilló.
  • Santi Careta, guitarres, veu i sintetitzador analògic.

Preu: 6 €
Lloc: Sala Clavé - La Unió

Data: Dissabte 11 de gener de 2025 Hora: A les 18 hLloc: La UNIÓ - Sala ClavéOrganitza: Ajuntament de Sant Cugat
Entrada taquilla: 6€
ENTRADES
Comparteix això:

Cerca d'actes

Setembre 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Menú principal