Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat Xarxa de Centres Culturals Polivalents de Sant Cugat

Saltar al contingut
Ets a:

Inauguració de la 6a Biennal de fotografia de Qgat-Foto. F = m·a

Inauguració: divendres 22 de novembre, a les 19 h, a la Casa de Cultura, a càrrec de Manel Simón, president de Qgat-Foto; i Enric Curto, comissari de la Biennal.

Comissari: Enric Curto 

Amb la participació d'Agustí Fernández, Àlex Calvo, Anna Fabre, Carles Bertrand, Nini Cortadellas, Cristina Garcia, Elisabet Amorós, Elvira Coma, Enric de Santos, Ferran Molinas, Jordi Carreras, Laura Pina, Manel Simón, Manuel Albanell, Montse Bayés, Pedro Martín, Quim Llop, Sergi Capellas, Toni López, Trini Canals, Vanessa Miralles, Xavi Millán i Xavier Salvans i Tino Soriano. 

El protagonista de la 6a mostra de la Biennal Qgat-Foto és Isaac Newton, el famós científic que imaginem observant una poma que cau a terra i comprenent a l'instant com funciona una llei física. Segons explica la tradició, aquesta acció el va portar a desenvolupar una coneguda formulació.

La força física es defineix com la quantitat d'interacció entre dos objectes, causant un canvi o moviment en ells. A la mecànica clàssica, la força s'expressa mitjançant la segona llei de Newton: F = m·a. Qgat-Foto ha tingut un important creixement en massa de socis/es i,  gràcies a tots ells i elles, ha experimentat un procés d'acceleració que ha generat una força capaç de crear tot un seguit d'esdeveniments que mostren la seva capacitat creativa. 

De les 24 exposicions que es presenten a la Biennal, 22 es podran veure a Sant Cugat. Les acullen els següents espais: la Casa de Cultura, l'Ateneu Santcugatenc, la Cooperativa Abacus, la Biblioteca Gabriel Ferrater, la Biblioteca Miquel Batllori, el Casal de Mira-sol, el Claustró del Monestir de Sant Cugat, el Casino La Floresta, i els comerços Pou d'Art i Zumzum. Les altres dues exposicions es presentaran a Barcelona gràcies a la col·laboració dels laboratoris fotogràfics VisualKorner.

Del 22 de novembre de 2024 al 18 de gener de 2025.

Foto: Agustí Fernández

Data: Divendres 22 de novembre Hora: A les 19 hLloc: Casa de CulturaOrganitza: Qgat-Foto
Comparteix això:

Cerca d'actes

Juliol 2024
Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Menú principal